Tribal Olympics

Tribal Olympics

Durata:
3 – 5 ore

Numar Grup:
20 – 500

Locatia:
OutdoorTribal Olympics

Adventure Studio vă invită să participați la cea mai inedită și spectaculoasă Olimpiadă, un eveniment plin de distracție, probe și regulamente neconvenționale. Acțiunea va propune o întrecere între patru triburi, cu nume inspirate din cele patru elemente: apa, aerul, focul și pământul, o poveste fascinantă cu personaje speciale, în rolul carora veți intra fiecare din dumneavoastră.

Una din cele mai mari provocări va fi decorul tribal, amenajarea taberei, steagul tribului, totemul tribului, alegerea costumelor care să reflecte originalitate și fantezie, confecționarea uneltelor etc.

Consiliul tribal va da semnalul începerii competiției “Tribal Olympics”, și va supraveghea la buna desfășurare a întrecerilor și va stabili tribul câștigător.

În ultima seară, triburile se vor strânge în jurul focului pentru festivitatea de premiere a câștigătorilor, și vom continua cu “ Tribal Night Beach Party”!

Vă așteptăm să gustați din această experiență inedită!„A tribe is a group of people connected to one another, a leader, an idea.“ – Seth Godin, Tribes: We Need You to LeadContactati-ne pentru mai multe informatii