Tiroliana Mobila

Tiroliana Mobila

Amprenta la sol:
L – 60 m; l -7,5 m

Inaltimea turnului:
8,5 m

Operatori:
3

Capacitate:
70 – 90 pers./oraTiroliana Mobila

Adventure Studio vă prezintă în exclusivitate în România, Tiroliana Mobilă!
Vă invităm să aduceți evenimentelor dumneavostră un plus de adrenalină și distracție, cu inovativa Tiroliană Mobilă!
Acest mod nou de distracție se adresează în mod special evenimentelor de Team Building, Zilele Companiilor, Zilele Orașelor, Parcuri de Distracții, Campanii de Publicitate, Concerte, Diverse Evenimente.


The Best

Acest model de Tiroliană Mobilă este premiată cu premiul Ring Brass pentru “Cel mai bun și inovativ produs” de Asociația Internațională a Parcurilor de Distracții și Atracții (IAAPA).

The Safest

Înainte de a urca pe tiroliană, vi se fixează sistemul de hamuri de siguranță și primiți acceptul de a urca pe scara care va urca în zona de lansare (8,5 m). Odată ajunși sus, sunteți conectat la sistemul de rulare de către un operator complet instruit și sunteți ținuți pe platforma de lansare. Când se deschide poarta de siguranță rotativă, faceți un salt pentru a vă bucura de un “zbor” minunat de aproximativ 45 de metri până să ajungeți, din nou, înapoi la sol.

Sistemul inovator “Auto-Retract” automat de frânare încetinește în mod sigur parcursul celui aflat pe tiroliană la sfârșitul traseului, până la o oprire controlată. Pernele gonflabile din zona de aterizare au un rol decorativ. La eliberarea de pe linia tirolianei, sistemul de retractare automată returnează sistemul de rulare în câteva secunde, pregătit pentru următorul rider.

Cu două linii care operează simultan, următorul participant va fi deja pe traseu, în timp ce prima linie va fi returnată în partea de sus a tirolianei. Această metodă de operare permite un flux continuu în comparație cu orice alt tip de tiroliana mobilă.

The Easiest

Configurarea tirolianei mobile este rapidă și ușoară, si poate fi facută de doar doi operatori. După poziționarea remorcii, sistemul hidraulic de ridicare ridică turnul în doar câteva secunde. În continuare, liniile de rulaj sunt securizate și tensionate perfect folosind dispozitivul de tensionare automat. După ce sunt poziționate dispozitivele de blocare gonflabile, tiroliana mobilă este gata de funcționare, totul în doar 30-40 de minute.

The Brightest

Tiroliana Mobilă este dotată cu un sistem de iluminat modern cu linie led, care realizează conturul turnului și al treptelor, cât și o linie cu led între cele două cabluri de coborâre.

Tiroliana Mobilă este un turn de distracție foarte atrăgător, atât în lumina zilei, cât și pe întuneric.

Advertising

Tiroliana Mobilă poate fi o modalitate inedită de a lansa o campanie de publicitate. Spațiul exterior al turnului cât și gardul de siguranță din zona de aterizare pot fi folosite cu succes pentru mesajul publicitar.


« 2 of 2 »
Specificatii:

– Amprenta la sol: L/ 60 m x l/ 7,5 m
– Înălțimea turnului de lansare: 8,5 m
– 2 dispozitive de frânare auto retractabile
– 2 perne gonflabile
– Sistem de ridicare hidraulică de 12 volți
– Sistem de iluminare cu leduri
– 3 Operatori
– Capacitate: 70- 90 de persoane pe oră


Contactati-ne pentru mai multe informatii