Tir cu talere

Tir cu talere

Durata:
nelimitat

Numar Grup:
5+

Locatia:
Outdoor – Indoor

Inaltime participanti:
minim 1,25 mTir cu talere

Tirul cu Talere este un sport nobil de care se poate bucura toată lumea. Jucătorii folosesc arme autentice modificate pentru a trage cu un fascicul infraroșu într-o țintă de lut lansată dintr-un lansator convențional. Ori de câte ori se apasă un declanșator, modulul de control/panou digital generează “sunetul” de pușcă și atunci când un jucător atinge ținta reproduce sunetul unui taler spart. Un indicator de pe pistol îi spune imediat jucătorului dacă a lovit sau a ratat ținta, iar spectatorii și jucătorii pot vedea scorul fiecărui jucător pe un panou electronic.

La fiecare rundă de Tir cu Talere, pot participa 5 persoane care trag în aceleași timp după talerele lansate de un dispozitiv special. Se pot juca mai multe jocuri, unele mai ușoare, altele mai dificile, dar numitorul comun al jocului rămâne distracția. Indiferent de jocul pe care îl joci, înscrii puncte când atingi ținta. La finalul competiției, jucătorii care au obținut cele mai multe puncte sunt declarați câștigători.


Tehnologia de inalta calitate

Tirul cu Talere este jucat cu puști autentice dezactivate, fiecare sistem având cate 5 arme, un lansator de talere și un panou electronic pentru afișarea scorului. În arme este încorporat un microcip dedicat care controlează fasciculul infraroșu tras de acestea. Fiecare pistol are un emițător radio individual care trimite informații modulului de comandă, care reproduce “sunetul” de pușcă cât mai realist și calculează scorurile și le afișează pe tabloul digital integrat.

Versatilitate

Tirul cu Talere cu laser este o activitate de agrement excelentă ce poate fi organizată pe tot parcursul anului pentru evenimente cum ar fi: Evenimente corporatiste, activități de teambuilding, evenimente familiale, activități multiple, întreceri școlare și liceale, tabere pentru cercetași, evenimente private etc.

Tirul cu Talere poate fi jucat în interior sau în aer liber, în timpul zilei sau în timpul nopții. Pentru utilizarea în exterior este necesară o zonă minimă de 30m x 10m pentru a permite talerelor să zboare și să aterizeze.

Talerele pentru Tir cu Talere

Talerele pentru Tir cu Talere sunt livrate în 3 culori cu pigmenți fluorescenți pentru tirul diurn și talere fosforescente pentru utilizarea nocturnă.

Lansatorul de Talere

Lansatorul are o magazie integrată de 60 de talere și dispune de un fascicul cu led care alimentează talerele luminescente. Acest dispozitiv poate fi reglat să lanseze țintele la diferite înălțimi și unghiuri.

Noaptea

Dispozitivul de lansare automată încarcă talerele luminescente înainte de a le lansa și creează o lumină verde, strălucitoare, pe timpul zborului. În plus, dispozitivul cu lumină flash montat pe arme îți arată de fiecare dată când o țintă este atinsă. Atât talerul cât și dispozitivul de pe armă vor “clipi”.

INDOOR – Tir cu Talere (Programmable Active Random Indoor Shooting System)

Sistemul Indoor se conectează la panoul electronic de scor, iar aceleași arme pentru Tir cu Talere outdoor sunt folosite pentru a trage la țintele (senzorii) PARISS. 10 ținte statice se vor aprinde într-un mod random acționate de un controller. Atunci când o țintă este activă, un inel de lumini apare pe ea, iar atunci când un jucător “atinge” ținta, acesta va clipi. Durata de timp pentru care o țintă sau mai multe ținte sunt disponibile poate fi ajustată între 1-10 secunde. În modul “salt”, o țintă “moare” de îndată ce este “lovită”, și o altă țintă este activată automat;

Fara restrictie de varsta

Tirul cu Talere poate fi practicat de oameni de toate vârstele. Poate fi jucat doar pentru distracție sau ca o competiție serioasă cu persoane care participă individual sau ca parte a unei echipe. Ca în cazul oricărui sport, există diferite nivele și clase care permit să fie jucat de persoane de toate vârstele.

Mediul inconjurator

Tirul cu Talere este singurul sport de tir de care vă puteți bucura știind că nu produceti nici un rău pentru mediul înconjurător. Armele declanșează un fascicul infraroșu inofensiv la talerele reutilizabile – și chiar sunetul este complet controlabil.

Siguranta totala

Nu numai că Tirul cu Talere este sigur pentru mediul înconjurător, dar, deoarece armele sunt dezactivate, nu există niciun pericol pentru participanți sau spectator. Nu există nici o limită de vârstă pentru a utiliza talerele, dar tragatorii trebuie să poată ține arma pe umăr, ceea ce înseamnă de obicei să aibă o înălțime de minim 1,25 m pentru a juca.

 


« 2 of 3 »

Contactati-ne pentru mai multe informatii