Team Got Talent

Team Got Talent

Durata:
3H +

Numar Participanti:
20 – 500

Locatia:
Indoor – OutdoorTeam Got Talent

Impărțiți pe echipe, participanții vor avea libertatea de a-și alege singuri ce reprezentație doresc să aducă în scena pentru concurs (teatru, muzica, dans, iluzionism), adaptări sau versiuni originale cu scopul de a sensibiliza cât mai mult posibil juriul și publicul pentru a primi cât mai multe puncte și în final de a câștiga “Team got Talent!”.

Echipele vor primi un credit (bani virtuali personalizați cu logo-ul evenimentului), cu care vor merge la “Stars Mall” de unde vor putea cumpăra măști, costume, accesorii cât și materiale din care își vor confecționa costumele și decorurile pentru o cât mai reușita reprezentație.

Este un eveniment deosebit de amuzant care descătușează creativitatea participanților, capacitatea lor de a lucra în echipă, abilitățile de conducere și comunicare și consolidează spiritul unei companii.

În final vom organiza Festivitatea de Premiere pentru cele mai bune reprezentații, modul de vot va fi inspirat din cel folosit la Eurovision.„Talentul este mai ieftin decat sarea de masa. Diferenta dintre talent si succes este o multime de munca grea.“ – Stephen King
Contactati-ne pentru mai multe informatii