Segway

Segway

Durata:
Maxim 5 ore/segway

Numar Grup:
4+

Locatia:
Outdoor – Indoor

Varsta:
6+Segway

Adventure Studio este prima companie din România care a început să utilizeze Segway X2 SE în evenimente de Team Building începând cu anul 2008. Astăzi suntem foarte entuziasmați de persepectiva pe care ne-a creat-o acest mijloc de transport total ecologic, am creat evenimente exclusive pentru foarte mulți clienți din portofoliul nostru și am dat o notă inovativă și spectaculoasă proiectelor în care ne-am pus amprenta. Segway nu emite noxe și este extrem de silențios în comparație cu alte vehicule motorizate, astfel și-a creat o imagine foarte bună în relația cu mediul înconjurător.

Segway este un mijloc de transport inedit, care utilizează cele mai avansate și mai bine testate tehnologii create vreodată pentru un astfel de aparat. Modelul pe care îl avem este Segway X2 SE, care este ultima versiune de off road. Acest model poate rula pe iarbă, nisip sau pe suprafețe dure și nu are nicio problemă în cazul deplasărilor pe terenuri mai accidentate.


Segway nu necesită abilități speciale pentru a-l utiliza, vă trebuie doar câteva minute să vă acomodați cu el. Pentru a merge înainte, tot ce trebuie să faceți este să vă înclinați înainte și să vă înclinați spre spate pentru a merge înapoi. Pentru a vira spre dreapta, aplecați simplu ghidonul spre dreapta și invers spre stânga, pentru o deplasare spre stânga.

De ce alegeți Adventure Studio pentru evenimentele Segway?

Personal

Instructorii noștri Segway sunt politicoși și cu experiență.

Siguranta

Toate persoanele care utilizează Segway poartă căști și avem un record fantastic de siguranță, datorită modului în care ne desfășurăm evenimentele. Utilizăm exclusiv Segway X2 SE, deoarece acestea pot face față condițiilor de teren din România.

Echipament

Rulăm cele mai recente tehnologii Segway, care sunt păstrate în condiții “noi”, de personal specializat astfel încât să știți că obțineți cele mai bune mașini disponibile.

Vă așteptăm să încercați experiența Segway alături de echipa Adventure Studio

 


« 1 of 2 »

Contactati-ne pentru mai multe informatii