Mexican Fiesta Party

Mexican Fiesta Party

Durata:
3H +

Numar Persoane:
10 – 500

Locatia:
Indoor – OutdoorMexican Fiesta Party

Mexican Party este cea mai explozivă dintre conceptele pe care le oferim. Este cunoscut spiritul latin și de aici un întreg univers de bună dispoziție care domină aceast concept inedit de petrecere. În Mexican Party, totul, de la decor și până la provocările lansate înseamnă bucurie. Este un concept dinamic, plin de lumină și culoare unde participanții vor fi întotdeauna în centrul atenției.

Spațiul va fi decorat cu ghirlande din ardei roșu, sombrero colorate, maracase, cactuși făcuți din butaforie și, desigur, nu va lipsi celebra zonă cu piniata.
Participanții vor beneficia de recuzita pusă la dispoziție de organizatori, de unde pot să-și aleagă poncho-uri, sombrero sau maracase. Băuturile vedeta vor fi tequila (shot-uri de tequila sunt servite încă de la intrare ca și ajutor oferit pentru a intră mai repede în atmosfera de petrecere), margherita, și paloma (cea mai cunoscută băutura din Mexic). Povestea serii se va desfășura în jurul concursurilor: Piniata, Mexican Ring Toss cu cactuși,concurs de preparat margherita.

Muzica va fi desigur una specifică, vom avea invitată o trupă de Mariachi pentru momentele de concurs, și de asemenea putem aduce invitați care au legătura cu cultura mexicană.Join us for Tequila, Tacos, Nachos, Pinatas, Mariachi Bands and Fun!
Contactati-ne pentru mai multe informatii