Marinero Party

Marinero Party

Durata:
3H +

Numar Grup:
10 – 500

Locatia:
Indoor – OutdoorMarinero Party

Marinero Party este o poveste veselă, dinamică și cu mare succes la public. Totul se desfășoară pe marele vapor al veseliei unde toată lumea, de la mus la căpitan, experimentează ce este cu adevărat bucuria de a fi marinar.

Costumele sunt specifice zonei de interes, indiferent că este vorba de mecanici de întreținere, marinari sau căpitani, atmosfera creată fiind una foarte vie și extrem de placută.

Pentru a completa imaginea din punct de vedere al unității spațiului și costumelor, la intrare se vor oferi participanților accesorii marinăresti cum ar fi: șepci de căpitan, eșarfe de marinari, pipe.

Spațiul va fi decorat cu elemente specifice: frânghii, butoaie, pânze, scări din sfoară etc. toate acestea fiind dezvoltate și adaptate nevoilor specifice locului unde urmează să se desfășoare evenimentul.

Provocările pe care le vom propune vin, desigur, tot din această zonă: tras de parama, concurs de noduri, provocarea butoaielor…
Nu vor lipsi băuturile specifice. Una din atracțiile acestui gen de eveniment va fi degustarea de rom. O alta este concursul de „blind testing”.


« 2 of 2 »

Contactati-ne pentru mai multe informatii