Golf Tournament

Golf Tournament

Durata:
2 – 5 ore

Numar Participanti:
20 – 250

Locatia:
OutdoorGolf Tournament

Golf Tournament este o competiție în care atât jocul în echipa cât și coordonarea vor fi atuurile care vor duce la câștigarea cupei.
De obicei, echipele sunt formate din oameni cu diferite niveluri de competență în golf, la fel cum și la locul de muncă nivelurile de competență sunt diferite, deci un exercițiu de team building prin golf este pe cât de necesar pe atât de dinamic și distractiv. Pentru a se potrivi cu un nivel usor și atractiv, vă recomand să jucam “The Best Ball”.

În acest joc toți membrii echipei lovesc pe rând mingea de golf, iar după aceea hotărăsc care este cea mai bună lovitură. Jocul continuă până mingea ajunge în gaură. Echipa care reușește să introducă mingea în gaură din cele mai puține lovituri se declară câștigătoare.

Vom vedea jucători care se vor dovedi mai buni la chipping sau putting sau alții vor realiza “touch-uri” pe verde din două balansări, cu toții contribuind la succesul echipei.„Golf is not, on the whole, a game for realists. By its exactitudes of measurements, it invites the attention of perfectionists“ – Heywood Hale Broun
Contactati-ne pentru mai multe informatii