Big Picture

Big Picture

Durata:
Aprox. 2 – 3 ore

Numar Participanti:
10 – 500

Locatia:
Indoor – OutdoorBig Picture

Big Picture este un exercițiu care scoate în evidență importanța cooperării, comunicării și muncii în echipă. Participanții sunt invitați să-și etaleză abilitățile artistice și să picteze un tablou uriaș.

În prima parte a exercițiului, participanții sunt împărțiți în mai multe echipe. Fiecare echipă va fi responsabilă pentru o anumită porțiune din tabloul final – “Big Picture”. Participanții vor fi coordonați și supervizați de un pictor profesionist, care le va prezenta câteva informații de bază și anumite tehnici pentru realizarea picturii.

Imediat ce vor primi ustensilele de pictat (pensule, vopsele, bureți…), echipele vor începe să pună în practică informațiile primite de la pictor și să picteze partea lor de tablou. Pentru a avea succes, participanții trebuie să coopereze cu celelalte echipe, să se asigure că liniile se întâlnesc și culorile se potrivesc, astfel încat fiecare porțiune pictată de ei să se integreze corespunzător în tabloul final.


Imediat ce pânzele vor fi finalizate, vor fi predate organzatorilor care le vor așeza într-un suport special astfel încat fiecare pânză sa fie la locul ei și să formeze împreuna “Big Picture”.

Tabloul poate fi expus la sediul companiei, pentru a aminti de importanța muncii în echipă, sau poate fi oferită la licitație pentru o cauză nobilă de caritate.


„When building an organization, build teams. Assign different colors to each team so they create identities, af liate, and merge to produce all that is needed for success. Balance the colors.“ – Jennifer Ritchie Payette« 1 of 4 »

Contactati-ne pentru mai multe informatii